Нов кандидат за треньор на Барселона


Нов кандидат за треньор на Барселона
Снимка: youtube

3534 0

Португалското издание "A Bola" излезе с нов фаворит за поста на Луис Енрике като треньор на Барселона. Екипът на изданието е достигнало до информация, че Лонардо Жардим набира популярност сред ръководителите на "блаугранас" и е сред фаворитите за нов наставник на тима.

Бившият наставник на Спортинг направи фурор с Монако, след като вече няколко години поддържа високо ниво в тима, въпреки че почти всички звезди бяха продадени. През този сезон "монегаските" изумиха всичи и стигнаха полуфинал в Шампионска лига, а освен това са и на първо място в Лига 1.

Към момента фаворит за мястото от лятото изглежда настоящият асистент на Луис Енрике Хуан Карлос Унсуе. Ернесто Валверде, който вече обяви, че ще напусне Атлетик Билбао, също е сериозна кандидатура. Другите лансирани имена през последните месеци са тези на Джовани ван Бронкхорст, Маурисио Почетино, Роналдо Куман, Еусебио и Хорхе Сампаоли.

Жардим обаче е сред вариантите още за Арсенал и Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички