Нов бунт в Реал Мадрид


Нов бунт в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

503405 0

Реал Мадрид стартира сравнително успешно сезона, но интригите в клуба продължават да взимат връх след изненадващото уволнение на Карло Анчелоти в края на миналия сезон.

Този път "бунтът" на играчите не е насочен срещу треньор или ръководство, а срещу един от клубните лекари - д-р Хесус Олмо, който е на работа в клуба от август 2013 година.

Играчите са провели съвет, в който е взето решение да бъде поискана оставката на лекаря, който според тарторите в клуба не се грижи толкова за играчите, колкото да внася интриги и да "изпява" всичко, случващо се в съблекалнята, на президента Флорентино Перес, пише в-к "Марка" в днешното си издание.

Според Роналдо и компания, именно Олмо е в епицентъра на настроенията в клуба против Карло Анчелоти, довели до уволнението на италианския специалист.

Не всички играчи са били против Олмо, но с мнозинство капитанът Серхио Рамос е оторизиран да поиска уволнението на доктора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички