Неочакван обрат в преговорите между Барселона и ПСЖ за Неймар


Неочакван обрат в преговорите между Барселона и ПСЖ за Неймар
Снимка: Guliver/GettyImages

17857 0

След като няколко достоверни източника в четвъртък вечер съобщиха, че сделка между Барселона и ПСЖ за Неймар ще бъде сключена, в петък "Mundo Deportivo" информира, че няма да има трансфер, а причината се крие в решението на Барселона.

По време на преговорите парижани са отправили финално предложение за преминаването на бразилеца на "Камп Ноу" - 110 милиона евро, Иван Ракитич, Усман Дембеле и Тидобо. Очакваше се каталунците да приемат офертата, но не могат да убедят играчите да преминат в Париж, а и сумата е прекалено висока според шефовете на испанския колос.

Това поставя завръщането на бразилеца в бившия му тим под съмнение. Неймар нееднократно даде да се разбере, че иска да играе само за Барселона, но това по всяка вероятност няма да се осъществи. Дембеле и Ракитич искат да останат на "Камп Ноу", а Барса не разполага с финансовата мощ да плати исканите 250 милиона евро от страна на парижани.

Така една от големите трансферни саги на лято 2019 е пред своя неуспешен край, а по всяка вероятност най-скъпата сделка ще остане за покупката на Жоао Феликс (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички