"Нелоялният към Испания" Сеск: Разбрахме се с Рамос


"Нелоялният към Испания" Сеск: Разбрахме се с Рамос

1281 0

Скандалът между съотборниците в националния тим на Испания Серхио Рамос и Сеск Фабрегас е потушен. Това обяви халфът на Челси пред радио "Кадена Копе". "Със Серхио се чухме по телефона и сега всичко е наред", заяви Сеск.

Както е известно, причина за скандала станаха обвиненията на защитника на Реал (Мадрид), че Фабрегас предпочита да е лоялен към Челси и мениджъра си Жозе Моуриньо пред ангажиментите си с националния отбор. Повод за такова изказване му даде фактът, че Сеск и съотборника му в Челси Диего Коща не играха за "Ла Фурия" в мачовете с Беларус и Германия заради контузии, но след това излязоха на терена за клубния си тим при успеха с 2:0 над Уест Бромич.

Иначе Фабрегас призна, че е бил вбесен от думите на сънародника си.

"Когато поставят под съмнение думите ти и желанието ти да играеш за националния отбор, е нормално да се вбесиш. Имал съм мачове и лагери, в които съм идвал без дори да играя, но това не ми е тежало. Аз имам 94 мача за Испания за 9 години и винаги, винаги съм се отзовавал на поканите. И винаги с усмивка. Казах на Рамос, че ако има съмнения в моята лоялност, да ми се обади по телефона. Казах му също така, че ние играем заедно за Испания от младежкия отбор до 21 години, познавеме се от толкова години и най-добре е да не ми изпраща съобщения по медиите", коментира той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички