Неймар отсече: Футболното ми бъдеще е в Барселона


Неймар отсече: Футболното ми бъдеще е в Барселона

1564 0

Звездата на бразилския футбол Неймар потвърди, че бъдещето му на футболния терен е свързано изцяло с Барселона. Така нападателят сложи край на спекулациите около своето бъдеще, подчертавайки че подписва нов договор с испанския шампион

"Много съм щастлив да продължа да изживявам своята мечта. Вива Барса! Вива Каталуня!", написа Неймар в профила си в Туитър.

БАРСЕЛОНА СЪС ЗВЕЗДЕН ТРАНСФЕР

Неймар обаче си поигра сериозно с нервите на феновете, след като дълго време отказваше да подпише договор, а освен това водеше преговори с ПСЖ, Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед. В крайна сметка обаче, бразилецът пофлиртува, но ще остане на "Камп Ноу". Това потвърди и адвокатът му - Маркос Мота.

Вчера президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу увери, че Неймар ще остане в каталунския клуб и много скоро ще има нов контракт.

Барселона прати оферта за 80 милиона евро

"В момента оформяме малки детайли по договора. Адвокатите наблюдават всяко едно нещо под лупа, за да сме сигурни, че всички са доволни", призна Бартомеу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички