Неймар е най-големият идиот


Неймар е най-големият идиот

5230 0

Бившата бразилска звезда Ривелиньо разкритикува остро Неймар заради изявление на нападателя на Барселона след отпадането на Селесао от Копа Америка.

Неймар не взе участие в турнира заради споразумение между Барса и Бразилската конфедерация. Бразилия не успя да прескочи груповия етап на Копа Америка, а Неймар написа в Инстаграм следното:

"Сега ще изпълзят много хора, които ще говорят гадости. Това обаче е част от футбола". По-късно той призна, че е прекалил и се извини на тези, които се чувстват засегнати от думите му.

"Неймар се явява футболен кумир и ще бъде по-добре да мълчи. Той е отличен футболист, но съм на мнение, че трябва да мисли повече за играта си, а не за събитията извън терена. Неговото обкръжение обаче повече се интересува от случващото се извън игрището.

Мисля, че Неймар е най-големият идиот в тази история. Ти трябва да си изградил история в националния отбор на Бразилия, за да имаш право да говориш. Той не е спечелил нищо и не е дал на хората поводи за радост. Следователно, трябва да бърбори по-малко", гневен е Ривелиньо, който със Селесао спечели Мондиал 1970. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички