Не е Барса, не е Аржентина, Меси сам си е виновен за контузиите


Не е Барса, не е Аржентина, Меси сам си е виновен за контузиите
Снимка: Guliver/Getty Images

1222 0

Суперзвездата на Барселона и аржентинския национален отбор Лионел Меси не се грижи добре за здравето си и затова зачестяват контузиите му през 2016 година. Отборният секретар на Аржентина Хорхе Миадоски обяви именно това, макар и в добрия смисъл на думата, че Меси просто постоянно иска да играе и не си дава нужната почивка.

МЕСИ ЩЕ Е ГОТОВ ЗА МАНЧЕСТЪР СИТИ

От лагерите на Барселона и Аржентина често си отправят словесни обвинения и си препредават отговорността за контузиите на Меси, от които страдат всички замесени.

"Всички трябва заедно да се грижим за него. Ако има някой виновен за контузиите на Лео, то това е именно той, защото винаги иска да играе. Според мен националният отбор се грижи най-добре за играчите, ние изпратихме нашия доктор да провери възстановяването на Меси.

След няколко седмици ще е обратно в игра, надяваме се да го използваме за мачовете през месец ноември. Аржентина ще е без Меси за световните квалификации на 7 и 12 октомври срещу Перу и Парагвай.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички