Напоследък Ян Облак може да бъде преодолян само чрез...


Напоследък Ян Облак може да бъде преодолян само чрез...
Снимка: Getty Images/Guliver

3094 0

Стражът на Атлетико (Мадрид) - Ян Облак, представлява истинска стена за противниковите играчи в последно време. Близо 40 дни след двата допуснати гола от Ювентус при равенството 2:2, словенецът не може да бъде преодолян от игрова ситуация.

Единственият гол, който е попаднал в мрежата му за този период, бе дело на играча от Валенсия - Дани Парехо, който се разписа след изпълнение на пряк свободен удар. След споменатия мач от Шампионска лига срещу "бианконерите", последователно Селта, Майорка, Реал Мадрид, Локомотив Москва, Валядолид, Байер Леверкузен и Атлетик Билбао не съумяват да преодолеят Облак.

И всичко това с четворка защитници, които са пристигнали в клуба през това лято - Кирън Трипиър, Фелипе Монтейро, Марио Ермосо и Ренан Лоди. Контузиите на Стефан Савич и Хосе Хименес оставят Монтейро и Ермосо като партньори в центъра на защитата, която очевидно се представя на ниво.

Защитата не е единственото звено в Атлетико (Мадрид), което е на висота. Оказва се, че се намира играч, който не просто замества доскорошната голяма звезда на тима - Антоан Гризман, но дори се справя по-добре. Вижте подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички