Най-накрая и позитивни новини в Реал Мадрид


Най-накрая и позитивни новини в Реал Мадрид

1410 0

Реал Мадрид имаше страхотен старт на кампанията, след като завоюва Суперкупата на Европа и Суперкупата на Испания след три победи над Манчестър Юнайтед и Барселона (на два пъти). Последваха обаче по-слаби изяви на тима, 2 равенства и загуба на "Сантиаго Бернабеу", както и куп контузени още в началото на сезона.

За щастие на Зинедин Зидан, поне един от контузените се завръща на терена за следващия двубой на тима. Това е Карим Бензема, който вече води тренировки на базатана "белия балет".

Бившият френски национал лекуваше травма, получена в началото на миналия месец. Той можеше да се завърне още по време на домакинския мач срещу Еспаньол, но тогава Зинедин Зидан предпочете да не рискува с включването на нападателя в отбора.

От началото на сезона Бензема се представя под очакванията, като прави куп пропуски, които дори доведоха до остри освирквания от страна на феновете. Надеждата в тима е, че след почивката и достигането на пълна физическа готовност Бензема ще може отново да радва феновете с головете си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички