На специална пресконференция Серхио Рамос обяви дали напуска Реал Мадрид


На специална пресконференция Серхио Рамос обяви дали напуска Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

4088 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос обяви своето бъдеще на специална пресконференция, която бе обявена малко по-рано днес. Защитникът заяви, че иска да остане в остане и да завърши кариерата си в мадридския клуб, като призна, че е имал оферта от китайски клуб.

"Нямам никакво намерение да напускам, искам да приключа кариерата си тук. Връзката, която имам с Флорентино Перес е като между баща и син и толкова динамична, че нормално да имаме и разногласия", заяви Рамос.

"Имаше толкова много спекулации за моето бъдеще, но аз искам да потвърдя моята отдаденост към клуба. Не сме обсъждали пари, но ако се стигне до този момент ще имам откровен разговор с президента. Имаше оферта от Китай и ако не исках да остана тук и не бях желан, то беше алтернатива. Моят план обаче е да остана и да изпълня договора си с Реал", призна Рамос.  Преди по-малко от седмица се появи информация, че Серхио е поискал от президента на клуба Флорентино Перес да го пусне да си тръгне от клуба като свободен агент, тъй като има много изгодно предложение от Китай.

"Моето намерение е заедно с президента да построим един нов Реал Мадрид и да гледаме към бъдещето. Чувствам се добре физически, за да играя за клуба. Колко дълго още? Не знам, 2, 4, 6 години. Когато дойде време да напусна, ще отида на място, където никога няма да ми се наложи да играя срещу Реал".

По-рано медиите в Испания обявиха, че Реал Мадрид ще се раздели със седем играчи на стойност 300 млн. евро - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички