MSN се изравни по голове с Роналдо


MSN се изравни по голове с Роналдо

1040 0

Триото в атака на Барселона - Лионел Меси, Неймар и Луис Суарес, може да счупи скоро собствения си голов рекорд за голове в един сезон, но в Шампионска лига към момента господства звездата на Реал Мадрид - Кристиано Роналдо.

До момента португалската суперзвезда има 12 попадения в най-комерсиалния клубен турнир, което го поставя начело на листата с голмайсторите в надпреварата. В същото време триото на Барселона има точно толкова голове, колкото аса на "белия балет".

Снощи срещу Арсенал Лионел Меси отбеляза 2 гола във вратата на Петър Чех, с което достигна до 5 попадения в турнира. Също толкова има и Луис Суарес, а с едва 2 е бразилската звезда Неймар, който е и доста деен в пропуските от началото на сезона в Шампионска лига.

Кристиано Роналдо има 6 гола във вратата на Малмьо, 5 в тази на Шахтьор и 1 срещу Рома на "Олимпико", като следващата седмица ще има възможност да увеличи головата си сметка. Той държи рекорда за най-много попадения в един сезон в турнира - 16, когато "белия балет" грабна "Десетата".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички