Моуриньо, Рафа Маркес, Тиаго Мота: Деко обяви обмислят ли някой от тях за наследник на Шави


Моуриньо, Рафа Маркес, Тиаго Мота: Деко обяви обмислят ли някой от тях за наследник на Шави
Снимка: Getty Images

1387 0

Спортният директор на Барселона - Деко, коментира въпроса, свързан с клуба, който вълнува всички - кой ще е новият треньор на тима, след като Шави Ернандес напуска в края на сезона.

Португалецът отхвърли варианта с Жозе Моуриньо, а също и този с Тиаго Мота. Деко коментира и възможността наставникът на Барса Б - Рафаел Маркес, да застане начело на първия тим.

Рафа Маркес, Моуриньо и Тиаго Мота отпадат

Моуриньо и Мота

"Моуриньо е мой приятел, но не сме си говорили дълго време. Тиаго Мота? Не съм гледал много мачове на Болоня, защото често съм на път, следя други отбори. Той се справя страхотно, но ние не обмисляме назначението му", заяви той за "Esport 3".

Вариантът с Рафаел Маркес

"Той (Маркес, бел.ред.) се усъвършенства като треньор. Опитът, който натрупа в академията, е много полезен, защото той расте, преодолявайки трудностите. Но той е все още млад, затова сега не работим над назначаването му в първия отбор", категоричен бе бившият му съотборник. Според слуховете Деко и Жоан Лапорта са на различни мнения за новия треньор. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички