Моуриньо отказал 2 пъти на Реал, готви се чистка в "белия балет"


Моуриньо отказал 2 пъти на Реал, готви се чистка в "белия балет"
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1507 0

Уволненият от Челси през изминалия месец Жозе Моуриньо е отказал две предложения на президента на Реал (Мадрид) Флорентино Перес да се завърне начело на тима, съобщава sport.es.

В последните седмици все по-често се коментира, че Моуриньо ще поеме Манчестър Юнайтед. Засега обаче няма потвърждение на тази информация, а настоящия наставник на "червените дяволи" Луис ван Гаал показа, че няма намерение да подава оставка.

Португалецът беше старши треньор на Реал (Мадрид) от 2010 до 2013 година и изведе тима до титлата, купата и Суперкупата на Испания.

Междувременно предаването „El Chiringuito de Jugones“ по телевизия „La Sexta“ съобщи за готвена мащабна чистка в "белия балет". Според информацията Флорентино Перес вече е взел решение относно съдбата на старши треньора Рафаел Бенитес и още девет футболисти.

До този момент явно, че работата на Бенитес не задоволява ръководството, друг проблем е и че част от играчите на "белия балет" също негодуват от наставника.

Футболистите, които са нарочени за гонене са Кристиано Роналдо, Карим Бензема, Тони Кроос, Кейлор Навас, Хесе Родригес, Иско Аларкон, Алваро Арбелоа и Денис Черишев, към когото вече има интерес от Виляреал, информира испанската медия. Реал Мадрид също така е готов да продаде Серхио Рамос при оферта от 40 милиона евро.

Флорентино Перес иска да събере над 200 милиона евро от продажбата на тези играчи и да стартира нов проект около имена като Давид Де Хеа, Роберт Левандовски и Еден Азар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички