Моуриньо към Йозил: Плачи! Ти си ревльо и не се нуждаем от теб


Моуриньо към Йозил: Плачи! Ти си ревльо и не се нуждаем от теб

1677 0

Плеймейкърът на Арсенал Месут Йозил вече има своя биография "Магията на играта", като ще излезе на пазара на 16 март. Немският вестник Bild обаче разкри няколко интересни моменти от нея. 

В книгата Йозил разкрива кои отбори са се борили за подписа му през 2010 и защо е избрал Реал Мадрид. Освен това националът на Германия разкрива и любопитна подробност, че е искал да премине в Барселона, но липсата на контакт с Пеп Гуардиола го е отказали. "Гуардиола не се обади в следващите дни. Дори не ми изпрати СМС. Не ми даде никакъв сигнал, че ме иска. Затова и желанието ми за Барселона се изпари".

Йозил разкрива, че в началото на престоя му в Реал е имал доста разгорещени спорове с мениджъра Жозе Моуриньо, но в крайна сметка те са му оказали благоприятно влияние.

На почивката на един от първите мачове на халфа в Реал, Моуриньо е започнал да крещи пред всички: "Мислиш си, че два добри паса са достатъчни. Смяташ се за прекалено добър да влизаш в единоборства. Мислиш, че си толкова добър, че 50% са достатъчни. Искам да играеш толкова добре, колкото можеш. Искам да влизаш в единоборствата като мъж. Знаеш ли как изглеждаш в единоборствата. Ще ти покажа", е казал португалецът, след което е имитирал действия на балерина.

Йозил венага отговорил разгневен, хвърлил фланелката си в краката на Моуриньо и тръгнал под душовете. "Знаеш ли какво, Месут. Плачи! Реви! Ти си бебе! Отиди под душовете. Не се нуждаем от теб", крещи Моу. В последствие той се е извинил на отбора за поведението си и е благодарил на Моуриньо за думите му.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички