Мората разкри: Обмислях да напусна Челси


Мората разкри: Обмислях да напусна Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1361 0

Нападателят на Челси Алваро Мората разкри пред журналисти, че все пак е обмислял да напусне "сините" от Лондон през това лято. Испанецът дойде на "Стамфорд Бридж" едва през миналото лято, след като не попадаше сред титулярите в състава на Реал Мадрид.

Нападателят се премести в Лондон с идеята да се докаже пред бившия треньор на Испания Хулен Лопетеги и да бъде селектиран за Световното първенство по футбол 2018 в Русия. Въпреки това, Мората не попадна сред избраниците на испанския специалист, след като не изигра възможно най-добрия сезон за Челси.

Той стартира добре своята кариера на "Стамфорд Бридж", но след това бе възпрепятстван от контузии, които не му позволиха да разгърне своя потенциал, отбелязвайки само едно попадение във Висшата лига през 2018 година.

"През миналата година не бях особено щастлив. Започнах добре сезона, но в края преживях ужасен период. Излизах на терена и дори не знаех къде се намирам. Обмислях да се завърна в Испания или Италия", сподели Мората.

"Но не винаги можеш да излезеш от реалността. Напуснах Испания, за да получа титулярно място в националния отбор, но не се получи. Беше труден момент за мен, защото очаквах да отида на Световното, но останах разочарован", разкри още нападателят.

"Не изиграх най-добрия сезон в Челси. Мениджърът взима крайното решение. Не виня Лопетеги за това, че останах извън отбора и му пожелавам всичко най-добро в Реал Мадрид", завърши Мората.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички