Мората разкри къде иска да играе


Мората разкри къде иска да играе

1475 0

Испанският национал Алваро Мората разкри къде иска да продължи кариерата си. Нападателят на Ювентус заяви, че иска да се завърне в Реал Мадрид, но призна, че би бил изкушен и не би подминал възможност да премине във водещ клуб от английската Висша лига.

„Естествено моят приоритет е да се завърна в Реал Мадрид, моето желание е да триумфирам там. Там играят много големи футболисти. Висшата лига също би била страхотна дестинация за мен, защото смятам, че футболът в Англия пасва на стила ми. С това не искам да кажа, че искам да напусна Ювентус“, сподели Мората пред As.

Ювентус не се отказва от Мората, прави последен ход, за да го задържи

В последните няколко седмици бъдещето на 23-годишния нападател се разисква широко в медийното пространство. Един от вариантите е, че  "белия балет" планира да се възползва от опцията срещу 30 млн. евро да си върнат собствения си юноша и след това да го продадат за двойно по-голяма сума на Пари Сен Жермен или някой от английските грандове.

Според френското издание L'Equipe мениджърът му е имал разговори с Пари Сен Жермен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички