Модрич: Това не е истинският Реал Мадрид


Модрич: Това не е истинският Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1406 0

Футболистът на Реал Мадрид Лука Модрич сподели, че неговият тим не представя много добре през последните седмици, но е оптимист, че съвсем скоро „белият балет“ ще подобри представянето си.

„Това не е истинският Реал Мадрид, но съм сигурен, че ще се върнем там, където ни е мястото. Ние, играчите, си говорим много, а Анчелоти има достатъчно опит, за да вдигне отбора. Целият тим страда в тази криза.“, заяви Модрич.

Футболистът скоро се завърна на терена от контузия, като сподели какво е усещането да е обратно в отбора. „По време на възстановяването имах някои трудни моменти, особено през първите две седмици. Само лежах и не правех нищо. Дори понякога плачех, когато осъзнавах, че ще съм извън игра толкова дълго време. Много съм емоционален. Сега се чувствам добре, но не ме питайте кога ще бъда в най-добрата си форма, защото не знам“, сподели хърватският национал.

Модрич коментира и представянето на Реал Мадрид в първенството на Испания. „Мачът в неделя срещу Леванте няма да е лесен, но ни трябва задължителна победа, за да възвърнем увереността си преди Ел Класико. Въпреки това, не очаквам, че двубоят на „Камп Ноу“ ще бъде от решаващо значение за титлата.“

Двубоят между Реал Мадрид и Леванте е утре от 22:00 часа българско време на стадион „Сантяго Бернабеу“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички