Младата надежда на Реал Мадрид се завръща в игра


Младата надежда на Реал Мадрид се завръща в игра
Снимка: Getty Images/Guliver

1360 0

Старши-треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти получи добри новини от медицинския щаб на отбора и сподели пред медиите, че в срещата срещу Корнея за Купата на Краля в игра ще се завърне Хесе Родригес.

Бързият стрелец на "белия балет" получи контузия през март тази година, когато в реванша от осминафинала на Шампионска лига срещу Шалке скъса кръстни връзки и беше опериран.

Положението за младока стана още по-лошо, след като се наложи втора интервенция заради появила се инфекция. Поради тази причина той не се включи изобщо в подготовката на Реал Мадрид за сезона.

Той обаче вече тренира наравно със своите съотборници, а Карло Анчелоти заяви, че ще го пусне през второто полувреме на срещата срещу Корнея.

"Ще играе в края на второто полувреме. Той е много важен за нас и сме много доволни, че той ще се завърне в игра", сподели италианският специалист.

Двубоят е протоколен за Реал Мадрид, след като в първата среща европейският шампион удари полу-аматьорите от Корнея с 4:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички