Меси за момента, в който трябва да каже "сбогом" на футбола: Страхувам се, че този ден наистина ще дойде


Меси за момента, в който трябва да каже "сбогом" на футбола: Страхувам се, че този ден наистина ще дойде
Снимка: Getty Images/Guliver

4677 0

Суперзвездата на световния футбол Лионел Меси даде откровено интервю пред "FEF". В него той говори за бъдещето си и за предстоящото Световно първенство в Русия.

"Не знам колко години още ми остават във футбола, но се надявам да са поне още няколко. Искам да спечеля още трофеи и да вкарам още голове. В този момент се чувствам много добре, но не знам кога ще трябва да сложа край на кариерата си. Може би все още е рано да мисля за това, но се страхувам. Страхувам се, че този ден наистина ще дойде", коментира своята кариера Меси.

"Бразилия, Германия, Испания, това са фаворитите, но има и други, които могат да спечелят титлата. Естествено, ние искаме да станем шампиони, но ще трябва да се борим много. Надявам се да изживеем по-щастлив финал този път. 

Испания се представи отлично в квалификациите и естествено, че са фаворити. Нивото на играчите е невероятно. Ако играем с тях на финал, това ще е нещо страхотно. Специален мач ще е, защото имам много приятели, а и живея в Испания от много години. Надявам се този мач да се случи, но все пак искам Аржентина да го спечели", заяви суперзвездата на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички