Меси съветва Барселона да вземе звезда на Атлетико, но не Гризман


Меси съветва Барселона да вземе звезда на Атлетико, но не Гризман
Снимка: Getty Images/Guliver

2453 0

Звездата на Барселона Лионел Меси много иска да види в отбора един от най-качествените играчи в състава на Атлетико (Мадрид) - Саул Нигес. Според "Diario Gol" Меси се е обърнал към ръководството с молба да привлекат испанеца.

Аржентинецът смята, че 23-годишният Нигес помогне на каталунците да си върнат предишното могъщество в средата на терена. Саул може да играе еднакво добре на всяка позиция в полузащитата.

Петкратният носител на "Златната топка" е изразил мнение, че в мача срещу Рома, в който "блауграна" отпадна от Шампионска лига, в отбора на Ернесто Валверде е липсвал именно такъв мощен играч като Саул. Меси смята, че взимането на този играч трябва да е приоритет за клуба, не привличането на нападателя на "дюшекчиите" Антоан Гризман.

През лятото на 2017 година Нигес подписа с Атлетико нов 9-годишен договор, а откупната му клауза скочи на 150 милиона евро.

Сериозен интерес към испанския национал проявява и английският Арсенал, който през лятото ще се раздели с Арсен Венгер след 22 г. съвместна работа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички