Меси се среща с най-големия си и най-малък фен в Афганистан


Меси се среща с най-големия си и най-малък фен в Афганистан

2828 0

Лионел Меси ще се срещне с детето от Афганистан, което стана герой в интернет, след като се появиха снимки как играе футбол с найлонова торбичка на гърдите вместо фланелка, а на импровизирания екип са изписани името на Меси и номер 10.

Въпросното момче е 5-годишният Муртаза, който е от много бедно семейство в района Ягхори в централната афганистанска провинция Газни. Появата му в интернет го превърна в истинска сензация, а снимките се препращаха и споделяха от милиони хора в социалната мрежа Facebook и другите социални мрежи. 

След като не са имали пари да купят истинска фланелка на Аржентина или на Меси от Барселона, по-големият брат на Муртаза е решил да го облече с найлонов плик, като с флумастер отзад е написал Меси и номер 10. 

Афганистанската футболна федерация обяви в официалната си интернет страница, че са в разговори с представители на звездата, като се работи съвсем скоро момчето да се срещне със своя идол. Самият Меси спечели Златната топка за най-добър играч в света за пети път през миналия месец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички