Меси посочи най-добрите отбори в момента, но Барселона не е сред тях


Меси посочи най-добрите отбори в момента, но Барселона не е сред тях
Снимка: Gulliver/GettyImages

2057 0

Четирикратният носител на "Златната обувка" за най-добър голмайстор в Европа Лионел Меси посочи двата най-добри отбора в момента. Сред обаче не попада неговият тим - Барселона. 

"Манчестър Сити и Пари Сен Жермен са най-добрите сега. Показаха, че са постоянни и имат солидни отборти. Сезонът обаче е дълъг, а и никога не изключвам Реал Мадрид.", заяви аржентинецът пред Marca. 

"Въпреки че сега не постига резултатите, които очакваме, смятам, че в края на сезона ще се борят за всички трофеи, както обикновено. Това се отнася и за Байерн, но към днешна дата Сити и ПСЖ са най-добрите”, коментира още Меси. 

Иначе още от от май е ясно, че аржентинецът е носител на отличието за четвърти път в кариерата си, но наградата му бе връчена едва сега. Още по-специален направи момента фактът, че Меси получи приза от своя съотборник и приятел Луис Суарес. През сезон 2016/17 аржентинската звезда изигра 34 мача в Ла Лига и вкара 37 гола. Така той спечели 74 точки. Второ място зае нападателят на Спортинг (Лисабон) Бас Дост, който вкара 34 гола (68 точки). Трети завърши Пиер-Емерик Обамеянг от Борусия (Дортмунд) с 31 гола и 62 точки

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички