Меси мечтае да играе за Нюелс Олд Бойс, но синът му не иска и да чуе за Аржентина


Меси мечтае да играе за Нюелс Олд Бойс, но синът му не иска и да чуе за Аржентина
Снимка: Getty Images/Guliver

3376 0

Голямата звезда на Барселона - Лионел Меси, неведнъж през годините е споделял, че иска да завърши кариерата си в юношеския си тим - аржентинския Нюелс Олд Бойс. В последните месеци обаче промени мнението си, като това се дължи на неговото семейство.

"Мечтая да играя за Олд Бойс, но не знам какво ще ми предложи бъдещето. Когато казвам на моя син Тиаго къде ще ходим, той се дразни. На него нищо не му харесва в Аржентина. Когато сме там, той веднага иска да се връща при своите приятели в Барселона. А семейството е приоритет в моя живот", призна той в интервю за TyC Sports.

"Искам да играя в аржентинската лига. Винаги, когато ходех с баща ми, беше впечатляващо. Хората там преживяват по много различен начин дербитата. Ако не се спечели някое дерби, означава много. Тук, в Барселона, хората искат да спечелят, но ако не се получи, нищо не се случва. Там, ако загубите не можете да напуснете къщата си", разказа аржентинецът.

Меси напусна тима още на 12-годишна възраст, когато се присъединява към Барселона. Съвсем наскоро той призна, че ръководството на каталунците му е обявило, че иска да му предложи доживотен договор. Аржентинецът обаче не е съгласен да подпише такъв контракт, тъй като иска да се състезава и да продължа да се боря за своята цел, а не заради договора.

А дали би променил нещо от своята кариера, за да вдигне световна титла с Аржентина - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички