Марко Ройс отсвири Барса, иска в Реал Мадрид


Марко Ройс отсвири Барса, иска в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2963 0

Звездата на Борусия (Дортмунд) Марко Ройс не желае да преминава в Барселона, пишат днес испанските медии, позовавайки се на източници близки до играча.

Немският национал, който има проблеми с контузии през тази година, ще напусне "жълто-черните" през лятото, след като клаузата му за разтрогване е едва 25 милиона евро.

Освен това слабият старт на кампанията на тима в Първа Бундеслига по всяка вероятност ще остави Борусия без участие в Шампионска лига, което накланя везните към негово напускане.

Барселона искаше играча още през лятото, но се насочи към Луис Суарес, а атакуващият халф е останал крайно обиден от това. В същото време през следващото лято Барселона няма право на трансфери, като Ройс е отказал да чака още един сезон, за да премине на "Камп Ноу".

В същото време в Мадрид е почнала операцията по привличането на Ройс през идното лято. Вече са проведени първоначални преговори с ръководството на Борусия, а след Световното клубно първенство лично Флорентино Перес ще се срещне с представители на играча.

Личното желание на Ройс е да премине на "Сантяго Бернабеу", твърдят в Испания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички