Marca: Барселона ще избира между 6 имена за нов треньор


Marca: Барселона ще избира между 6 имена за нов треньор
Снимка: Getty Images/Guliver

2321 0

Бъдещето на Луис Енрике в Барселона продължава да вълнува футболната общественост и най-вече тази в Испания.

Настоящият контракт на Енрике с каталунците е до края на настоящата кампания, а преговори за неговото удължаване все още не се водят. Това е личното желание на наставника, който е изцяло концентриран върху предстоящите мачове.

Авторитетното испанско издание Marca изброява шестима кандидати, които са евентуални заместници на Енрике на треньорския пост. 

Фаворит за поста е Ернесто Валверде, който води в момента Атлетик Билбао. Договорът му с клуба изтича през лятото и все още няма постигнато споразумение с баските за неговото продължаване.

Другата опция за Барселона е Хуан Карлос Унсуе, който в момента е асистент на Луис Енрике. Еусебио Сакристан също бе свързан няколко пъти с тима. Той в момента води Реал Сосиедад, но договорът му с клуба изтича в края на сезона. 

Лоран Блан за последно води Пари Сен Жермен и също е сред вариантите за заместник на Луис Енрике. Роналд Куман има договор с Евертън до края на кампанията и също може да се озове на „Камп Ноу“.  Франк де Бур е друга алтернатива, макар и не толкова вероятна. Той е свободен, след като преди няколко месеца бе уволнен от Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички