Манчестър Юнайтед финализира преговорите за Педро


Манчестър Юнайтед финализира преговорите за Педро
Снимка: Getty Images/Guliver

3084 0

Манчестър Юнайтед е напът да финализира трансфера на шести нов играч през това лято, след като Ед Уудуърд и ръководството на клуба са решили да активират освобождаващата клауза в договора на Педро Родригес.

Звездата на Барселона преподписа договора си с клуба наскоро, но клаузата за разтрогване беше намалена до 30 милиона евро (22 милиона паунда), за да може футболистът сам да прецени дали иска да напусне "Камп Ноу".

При завръщането си от САЩ Ед Уудуърд е бил категоричен, че ще бъде платена тази клауза, а самият Педро иска да напусне, защото при каталунците няма да има достатъчно поле за изява, и то преди Евро 2016.

Очаква се до няколко дни трансферът да бъде финализиран, след като и Луис Ван Гаал е дал благословията си за привличането на крилото.

На Острова веднага свързаха новината с друг трансфер на Манчестър Юнайтед - този на Анхел Ди Мария в ПСЖ. Според анализатори, пристигането на Педро твърдо означава, че той идва като заместник на аржентинеца. Той ще бъде продаден за около 45 милиона паунда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички