"Малък си, слаб си, никога няма да стане" - истината за "арогантния" Роналдо


"Малък си, слаб си, никога няма да стане" - истината за "арогантния" Роналдо
Снимка: Guliver/GettyImages

29735 0

Цял свят нарича Кристиано Роналдо "арогантен" и "егоист", но истината за португалския ас на Реал Мадрид е съвсем различна. Причината всички да си мислят така е, че той дава абсолютно всичко от себе си, за да е на нивото, което е.

Това става ясно от разказа на Рикардо Куарешма относно престоя им в школата на Спортинг (Лисабон), където се е зародила и дружбата между двамата.

Суперзвезда на Барса зове: Дайте Златната топка на Роналдо

"Понякога, когато играехме заедно, му казваха - малък си, слабичък си, нищо не можеш да направиш, няма как да стигнеш високо футболно ниво. Кристиано обаче не се отказваше. Той дори пълнеше кофи с вода, за да вдига тежести постоянно. Той е човек, който не остави никой да го свали на земята. Никога не се е отказвал и оставял на хорските приказки. Още тогава", категоричен е Куарешма.

"Възхищавам му се още от деца, когато бяхме там в Спортинг. Още когато бяхме малки, той показа, че има невероятна сила и воля.

Вижте новия ЗВЯР на Роналдо

"Роналдо е човек, който обича да играе играта и категорично не е арогантен, както се опитват да го изкарат. Той е велик капитан и човек, който винаги ще помогне на своите съотборници", допълни Куарешма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички