Макар и с болно сърце, играч на Реал Мадрид се връща на терена


Макар и с болно сърце, играч на Реал Мадрид се връща на терена
Снимка: Guliver/GettyImages

3120 0

През лятото един от играчите на Реал Мадрид, за когото вероятно сте забравили - Лукас Силва, беше пред отказване от футбола, след като му беше открит проблем със сърцето. Той прекара 30 дни в болница, след което един месец трябваше да почива у дома, за да е сигурно, че проблемите му със сърцето не са по-сериозни.

За негово щастие, бразилецът е здрав и няма усложнения около състоянието му. Така той ще се завърне към тренировъчния процес на Реал Мадрид в опит да навлезе отново във физическа форма в следващите няколко месеца.

Силва ще тренира под специален режим и по индивидуална програма, която да му позволи плавно преминаване от няколкомесечния период без тренировки към тежките натоварвания, които налагат в големите европейски клубове.

НЕМСКА ЛЕГЕНДА: ПРЕДПОЧИТАМ МЕСИ ПРЕД РОНАЛДО, ЗАЩОТО...

В Реал Мадрид изразяват надежда, че Силва ще може да навлезе във форма през зимата, за да могат да го отдадат под наем. Идеята е той да натрупа игрова практика - нещо, което няма как да се случи на "Бернабеу". Причината е, че Реал Мадрид е запълнил бройката си от футболисти извън Европейския съюз, които могат да играят за тима.

През изминалото лято Силва беше пред трансфер в Спортинг Лисабон (под наем), но сделката пропадна именно заради открития сърдечен проблем по време на медицинските прегледи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички