"Луксозен" проблем за Реал Мадрид: Няма удобен момент, в който да представи Килиан Мбапе


"Луксозен" проблем за Реал Мадрид: Няма удобен момент, в който да представи Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images

8029 0

Дългоочакваното привличане на Килиан Мбапе в Реал Мадрид ще бъде обявено най-късно през следващите няколко месеца, но официално съобщение може да дойде и още тази седмица. Това е деликатна тема на "Сантяго Бернабеу", към която се подхожда много внимателно и затова има много въпросителни.

Съблекалнята на Реал Мадрид е възхитена от перспективата Мбапе да пристигне, както беше изразено многократно от редица звезди в клуба. Въпреки това "Relevo" съобщава, че има опасения, че неговото пристигане и вълнението, което предизвиква, може да помрачат отличния сезон, който "Лос Бланкос" имат.

Реал Мадрид не може да избере кога точно да обяви трансфера на Мбапе

Едно поне е ясно - Мбапе няма да остане в ПСЖ

Още: Карло Анчелоти: Байерн беше по-добър в първия мач, знаем какво да променим

Отборът вече завоюва Ла Лига и ще се бори за класиране на финал в Шампионска лига. Това отчасти е причината всеки детайл от потенциално съобщение да се пази в голяма тайна.

Освен това има изгледи отборът да се изправи срещу ПСЖ и Мбапе на "Уембли" във финала. Ако Реал Мадрид отпадне срещу Байерн Мюнхен, тогава има хора на "Бернабеу", които смятат, че най-добрият начин да изтрият това разочарование е да обявят трансфера на Мбапе. Нещо, което може да предизвика хаос за Мбапе в Париж.

Обратно, ако Пари Сен Жермен отпадне от Борусия Дортмунд във вторник, съобщение за Мбапе може да отнеме от шума около празнуването на титлата на Реал Мадрид този уикенд и фокуса върху Шампионска лига.

Ако Реал Мадрид стигне до финала, усещането между играчите е, че няма да има съобщение преди той да се проведе на 2 юни. Едва след всички празненства може да се стигне до обявяването на голямата новина пред футболната обещественост. Едно обаче е сигурно - съблекалнята на "Сантяго Бернабеу" няма да има последната дума и в двата случая. А Серж Гнабри и още 10 играчи, които са свързвани с Реал, но мадридчани никога не са ги искали предизвикаха интерес в Испания заради хитрия подход на агентите им.

Още: Белингам назова звезди на Реал като най-добрите двама, с които е играл

Емануел Макрон иска да види Килиан Мбапе на предстоящата Олимпиада

Зинедин Зидан с категоричен отговор на слуховете, че ще става треньор на Байерн Мюнхен

Барселона поздрави Реал Мадрид за спечелената титла в Ла Лига с 10 думи

Карло Анчелоти не се зарадва на титлата с Реал Мадрид: Ще празнуваме следващата седмица

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички