Лукс Енрике коментира контузията на Лео Меси и наказанията на мадридските отбори


Лукс Енрике коментира контузията на Лео Меси и наказанията на мадридските отбори

1208 0

Наставникът на Барселона Луис Енрике успокои феновете и съобщи, че суперзвездата Лео Меси е готов за сблъсъка с Алавес.

Аржентинецът се прибра с болки в слабините от родината си и притесни всички в клуба, но травмата му не се оказа особено сериозна.

„Меси е в състояние да играе утре. Той проведе една част от тренировката с отбора, а за друга се готви сам. Все пак ще говоря с него преди да взема решение дали да играе“, заяви на пресконференцияга преди мача Енрике, цитиран от "ESPN.

Роналдиньо посочи кой ще настигне скоро Меси

Той изключи възможността тимът му да подцени Алавес, който стартира с две равенства, едно от които като гост на Атлекико Мадрид.

„Двубоите след мачове на националните отбори винаги са трудни. Освен това сега ще срещнем отбор, който ще иска да докаже, че заслужава мястото си в елита и ще бъде крайно амбициран. Разполагат с бързи играчи и трябва да сме внимателни“.

Енрике взе отношение и по на забраната на мадридските Реал и Атлетико да купуват играчи през следващите два трансферни прозореца, специалистът показа симпатия.

„Когато ние бяхме в такова положение казах, че санкцията не е справедлива и сега мнението ми не се е променило и по отношение на Реал и Атлетико“.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички