Луис Суарес спаси Барселона от тотален резил в шампионата


Луис Суарес спаси Барселона от тотален резил в шампионата
Снимка: Getty Images/Gulliver

1654 0

Въпреки че се намира в подем, Барселона даде нова глътка въздух на закъсалия в последния месец Реал Мадрид. Причината е, че шампионите стигнаха само до 1:1 в гостуването си на Бетис, но възпитаниците на Луис Енрике трябва да са доволни на спечелената точка.

Домакините изиграха прекрасен двубой, в който Кастро на два пъти пропиля златни шансове за Бетис пре първата част, а през втората той и Себайос продължиха да пощадяват защитата на каталунците.

Все пак в 75' усилията на андалусци дадоха резултат и след изпълнение на корнер Алегрия успя да се разпише с удар отблизо и даде аванс на своите.

В 90' обаче съдбата се усмихна на Барселона, след като Бетис допусна първа сериозна грешка в сърцето на защитата си. Тя доведе до извеждащ пас на Меси за Суарес и 1:1.

Въпреки това Барселона загуби важни две точки, особено в момента в който Реал Мадрид не се представя никак убедително. Шампионите са само на точка зад "кралския клуб", но възпитаниците на Зинедин Зидан са с два мача по-малко от прекия си конкурент за титлата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички