Луис Суарес може да се завърне по-рано от очакваното


Луис Суарес може да се завърне по-рано от очакваното
Снимка: Getty Images/Guliver

1966 0

Нападателят на Барселона Луис Суарес може да се завърне по-рано от очакваното и да се окаже от основно значение за финалната фаза от кампанията на каталунците. Уругваецът претърпя операция на коляното в края на миналия месец и се очакваше да отсъства от терените до края на сезона.

Преди контузията Луис Суарес бе един от най-постоянните играчи в тима, като бе отбелязал 14 гола в 23 срещи за „Блауграна“. Бившият нападател на Ливърпул обаче се възстановява по-бързо от очакваното и вече може да се движи без патерици. Той е минал успешен медицински преглед, което му дава надежди, че може да се върне в игра преди края на сезона. Нападателят вярва дори, че може да бъде на линия за полуфиналната фаза от Шампионската лига, която е в края на април, ако Барселона, разбира се, стигне до този етап от турнира. Това би означавало, че Суарес ще бъде здрав за последните 4 срещи на каталунците от Ла Лига, които могат да бъдат решаващи в битката за титлата.

Треньорът Кике Сетиен в момента има проблем с контузени играчи, след като стана ясно, че друг от нападателите Усман Дембеле също отпада от сметките до края на сезона, след като бе опериран във вчерашния ден. А ето кой нападател се очаква да привлече Барселона до края на седмицата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички