Луис Енрике си пожела Барселона да не се превъзбуди


Луис Енрике си пожела Барселона да не се превъзбуди

1640 0

Старши-треньорът на Барселона Луис Енрике вярва, че неговите възпитаници знаят как да спечелят двубоя срещу Граната в последния кръг на Примера дивисион - мач, който ще реши титлата в Испания.

Както е известно, каталунците водят с 1 точка на Реал Мадрид преди последния кръг, като единствено победата може да гарантира първото място на Барселона. В същото време "белия балет" играе срещу Депортиво Ла Коруня.

"Мачът срещу Гранада е важен. В крайна сметка всеки двубой, в който играеш за титла е такъв. Ще ни бъде трудно заради напрежението в последния кръг и заради това, че има интрига относно титлата. Иначе срещата няма да бъде по-различна от останалите.

Ние се различаваме от останалите отбори. Нашите играчи са печелили толкова много трофеи и такива ситуации не са им чужди. Свикнали сме на такова напрежение. Такива мачове са изцяло по вкуса на Барселона.

Вижте колко добре играхме цял сезон, като знаем, че това първенство е може би най-трудното в Европа. Винаги изискваме много от себе си. Цяла седмица си говорим какво може да се случи тази събота. Обсъдихме действията, които трябва да предприемем на терена, за да може да решим сблъсъка. По мое мнение играчите са достатъчно мотивирани. Просто трябва да играем внимателно, а не да се превъзбудим", сподели Енрике.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички