Луис Енрике постави условие на клубовете, които искат Педро


Луис Енрике постави условие на клубовете, които искат Педро
Снимка: Getty Images/Guliver

1409 0

Треньорът на Барселона Луис Енрике постави условие на клубовете, които са заинтересовани да привлекат крилото на "каталунците" Педро. Той подчерта, че те ще трябва да активират освобождаващата клауза, която играчът има в договора си, иначе трансфер няма да се състои.

"Педро? Ако иска да си тръгне, някой клуб трябва да отговори на освобождаващата клауза. Говорих с него, казах му какво мисля по въпроса и той също ми сподели как се чувства в тази ситуация. Няма да разкрия оабче какво точно си говорихме", заяви Енрике, цитиран от "Спорт".

Луис Енике коментира също ситуацията с Адриано, който е желан от Рома:

"Не съм говорил с Адриано, защото всичко това е само слухове. Случаят с Педро е различен. Аз обаче казах, че ние не можем да попречим на някой футболист да си тръгне, ако клубът, в който отиде изпълни освобождаващата клауза."

Мястото на Педро в титулярния състав на Барселона не е гарантирано, предвид това, че тимът разполага с Неймар, Луис Суарес и Меси в атака. През последните 2 години фланговият играч е силно свързван с напускане.

Интерес към 27-годишният испанец имат три английски гранда - Челси, Манчестър Юнайтед и Ливърпул. Те обаче трябва да се съобразят с освобождаващата клауза, която има Педро в договора си. Тя е на стойност 30 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички