Луис Енрике е бесен след "Ел Класико": Казах им какво точно не трябва да става, но...


Луис Енрике е бесен след "Ел Класико": Казах им какво точно не трябва да става, но...
Снимка: Getty Images/Guliver

2451 0

Луис Енрике очаквано беше бесен след равенството срещу Реал Мадрид, което остави Барселона на 6 точки зад лидера в Ла Лига. Каталунците водеха до последно в "Ел Класико", но в 89' Рамос с глава донесе точката на "кралския клуб".

Самият треньор беше категоричен, че е бил пределно ясен в желанието си към футболистите - да не извършват нарушение в собствената половина. Точно това стана обаче малко преди гола на Рамос, който падна след центриране на Лука Модрич.

"Дадох инструкции да не се правят нарушения. В края видяхте какво стана. Думите на треньора са ясни, но понякога за играчите е трудно да ги изпълняват", изрично заяви треньорът на каталунския тим.

"Това не е най-добрият резултат за нас. След почивката заиграхме по-добре, стигнахме до аванс, но не предотвратихме това, което често се случва във футбола", призна той.

"Ако двубоят беше завършил в 89-ата минута, щяхме да говорим за победа. Показахме добра игра и заслужавахме победата. Ясно е, че трябва да се подобряваме. Загубихме девет точки у дома. Затова не сме лидери", каза още Енрике.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички