Луис Енрике: Ако Меси не играе с топката не можем да бием


Луис Енрике: Ако Меси не играе с топката не можем да бием
Снимка: Getty Images/Guliver

2521 0

Според старши треньорът на Барселона Луис Енрике, причината неговият отбор да не отправи нито един удар към вратата на Малага е в доброто опазване на Лионел Меси.

Мачът завърши 0:0, като по този начин серията от четири поредни победи на Барселона бе прекъсната.

"Фактът, че Меси не участваше много в нашите атаки се дължи най-вече на играта на Малага. Ясно е, че колкото повече той е замесен, толкова по-опасни сме ние. За нас е ключово да успяваме да намираме Меси на терена. Това обаче не се получаваше, но смятам, че заслугата е на нашия съперник." - заяви Енрике.

"Каквото имам да казвам на играчите си, ще го направя в съблекалнята. Футболистите ми са самокритични дори при победи, така че представете си сега какво е. Има още много мачове, но ние сме на правилния път, и търсим решения, не извинения." -  обясни още наставникът.

"Тези играчи не са машини - имаме мачове на всеки три дни. Дъглас е на същото ниво като съотборниците си." - защити още веднъж своите футболисти Луис Енрике.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички