Лошо за Реал Мадрид: Винисиус Жуниор се контузи - отпадна ли за Атлетико Мадрид (ОБНОВЕНО)


Лошо за Реал Мадрид: Винисиус Жуниор се контузи - отпадна ли за Атлетико Мадрид (ОБНОВЕНО)
Снимка: GettyImages

2565 0

Контузии и травми продължават да измъчват големите звезди на Реал Мадрид през този сезон. Последното голямо име, което пострада, е Винисиус Жуниор. Бразилецът бе посочен за титуляр в градското дерби срещу Атлетико Мадрид от Ла Лига.

Минути преди началото на срещата обаче стана ясно, че няма да може да вземе участие. Първоначално той трябваше да бъде заменен от Хоселу, но е последвала още една рокада и в крайна сметка в 11-ката стартира Браим Диас.

Винисиус Жуниор се контузи на загрявката с Атлетико Мадрид

Винисиус Жуниор празнува

Към момента не е ясно каква точно е травмата на Винисиус и колко сериозна е тя, като единственото ясно е, че се е получила по време на загрявката. Така задачата на футболистите на Карло Анчелоти става още по-трудна срещу тези на Диего Симеоне.

Заради контузии и наказания италианският специалист бе принуден да пусне Дани Карвахал като централен защитник в тандем с Начо, а отдясно да действа Лукас Васкес. Вижте всичко за дербито между Реал Мадрид и Атлетико Мадрид (ВИДЕО).

*Малко след това испанският журналист Хосе Луис Санчес съобщи, че все пак Винисиус е на резервната скамейка и може да вземе участие, ако лекарствата помогнат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички