Лопетеги "удря едно рамо" на Куртоа за титулярното място


Лопетеги "удря едно рамо" на Куртоа за титулярното място
Снимка: Getty Images/Guliver

2719 0

През лятото Реал Мадрид привлече Тибо Куртоа в редиците си, като стражът дойде от английския Челси. В първите кръгове обаче той не получаваше доверието на треньора Хулен Лопетеги, което доведе до множество въпроси относно бъдещето на белгийския вратар.

След дебюта на Куртоа срещу Леганес на 01 септември обаче стана ясно защо играчът до този момент е бил държан на пейката. "Имах план за това кога да пусна Куртоа", каза след срещата Лопетеги, който сега е готов отново да гласува доверие на стража за мача с Атлетик Билбао, пише "Marca".

По време на паузата за изиграването на мачовете от Лига на нациите, Куртоа замина за Белгия, за да играе за родината си. В това време Кейлор Навас не изпусна тренировки за "белия балет", но въпреки това не е успял да докаже на треньора, че заслужава титулярното място.

През идния трансферен прозорец през януари обаче Лопетеги отново ще има работа, като целта ще му е да задържи една от най-големите звезди в тима. Кой иска да напусне Реал четете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички