Лас Палмас - Нумансия


Лас Палмас - Нумансия
Снимка: http://3.bp.blogspot.com/

2841 0

Днес Лас Палмас посреща Нумансия. Домакините се намират на четвърто място с актив от 15 точки, докато гостите изостават със седем и се намират едно място над зоната за изпадане.

В изминалия втори кръг от Копа Дел Рей, Лас Палмас отстраниха като гости Майорка с 0-2, а Нумансия победи Леганес след 1-1 в редовното време и 1-4 при изпълнение на дузпи. Най-интересното е, че двата отбора ще играят само след няколко дена в предстоящия девети кръг на Сегунда Дивисион.

Въпреки факта, че не се намират в добра форма, гостите определено няма да се дадат лесно на своя опонент и ще се раздадат на 100% в мача търсейки добър за себе си резултат. Домакините от своя страна ще разчита на верните си фенове и на качествата на играчите си за да преодолее опонента си.

Лас Палмас e един от най-силните домакински отбора в лигата. Старши-треньорът Херера няма да прави кой знае какви промени, като единствената, която се очаква да осъществи е Кастро да замени Лизоаин на вратата.

Гостите от Нумансия стартираха лошо сезона. В момента отборът е в зоната на изпадащите и трябва спешно да се измъкне от там. Нумансия спечелиха трите точки само два пъти за изминалите осем кръга, а в последния кръг на Копа Дел Рей победиха много трудно състезаващият се в долната дивизия Леганес.

Нумансия със сигурност ще пазят силите си за неделя, за срещата от първенството, която е много по-важна за тях, като само ще проучат действията на отбора, тъй като срещата ще се повтори. Анкела няма никакви проблеми в контузени или наказан играчи.

Прогноза: Лас Палмас - Нумансия 1, коефициент 1.70

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички