Лапорта готви разпродажба в Барса, не е доволен от влиянието на лидер


Лапорта готви разпродажба в Барса, не е доволен от влиянието на лидер
Снимка: Getty Images/Guliver

5665 0

Съставът на Барселона ще се проемни значително през идващото лято. Ръководството на клуба е готово да изслуша оферта за почти всеки един от настоящите си футболисти, включително лидери като Жерар Пике, Жорди Алба, Серхио Бускетс и Марк-Андре тер Щеген. Клубът е съгласен при добра оферта да се раздели и с младата си звезда Ансумане Фати, съобщава журналистът Гилем Балаге.

Общо от клуба пред идващото лято може да си тръгнат между 15 и 17 играчи. Ръководството иска да спести пари от заплати, но иска да получи пари за звездите си, вместо да ги пуска безплатно някъде, твърди испанският журналист.

Президентът на Барселона Жоан Лапорта е недоволен от ситуацията с ветерана Пике. Той не харесва влиянието, което защитникът има върху отбора, не го радва фактът, че той се е срещал с президента на УЕФА Александър Чеферин, а не е много доволен и от заплатата му. Очаква се каталунецът да бъде заменен от младия Ерик Гарсия. А ето кога и къде капитанът Лео Меси ще обяви бъдещето си. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички