Ламин Ямал даде точна прогноза за ПСЖ - Барселона и коментира твърдение на Жоан Лапорта


Ламин Ямал даде точна прогноза за ПСЖ - Барселона и коментира твърдение на Жоан Лапорта
Снимка: Getty Images

3063 0

16-годишната суперзвезда на Барселона - Ламин Ямал, даде интервю пред "Mundo Deportivo" в навечерието на първия 1/4-финален сблъсък с ПСЖ в Шампионска лига.

*Каталунците гостуват на парижани на 10-и април (сряда) от 22:00 ч. българско време, а реваншът е на 16-и април (вторник), отново по същото време.

"Кой ще вкара гола? Аз!"

Ямал призна, че е нетърпелив да излезе на "Парк де Пренс" и прогнозира, че тимът му ще спечели срещата с минимален резултат, а той ще бъде автор на единствения гол:

"Нямам търпение за първия ми четвъртфинал в Шампионска лига. Понякога, когато съм сам в стаята си, си мисля колко лудо е всичко това, което ми се случва. По мое мнение, ще спечелим с 1:0 в Париж. Кой ще вкара гола? Аз!", отсече Ламин, цитиран от Фабрицио Романо.

Ламин Ямал

След това изданието му припомни думи на Жоан Лапорта, според които президентът на Барса е отказал оферта от 200 милиона евро за правата му, а футболистът ги коментира по следния начин:

"Много се радвам за това. Президентът вижда труда, който полагам и футбола, който играя. Ще бъда суперщастлив, ако се превърна в легенда на Барселона - като Меси, Иниеста, Шави, Пуйол...".

*През настоящия сезон 2023/24 Ламин Ямал е изиграл точно 40 мача във всички турнири, в които се е отчел с 6 гола и 7 асистенции. Договорът му с испанския гранд е в сила до лятото на 2026-а година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Двубоите между Барса и ПСЖ в ШЛ ще бъдат решаващи за кандидат за поста на Шави!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички