Къде да гледаме Реал Мадрид - Реал Сосиедад и Атлетик - Барселона?


Къде да гледаме Реал Мадрид - Реал Сосиедад и Атлетик - Барселона?
Снимка: Getty Images/Guliver

3970 0

Днес ще се изиграят четвъртфиналните мачове в Купата на Краля между отборите на Реал Мадрид и Реал Сосиедад и между Атлетик (Билбао) и Барселона. Първият двубой започва в 20,00 часа на "Сантяго Бернабеу", а вторият е от 22,00 часа на стадион "Сан Мамес". И двата мача ще бъдат предавани пряко по bTV Action. Можете да ги следите НА ЖИВО и в SportLive.bg.

В последно време Атлетик (Билбао) не блести, като през 2020 година има само една победа - в мача за Купата срещу Сестао Ривър. В трите си мача в Ла Лига "баските" спечелиха само 2 точки. Барселона обаче също не е в най-добрия си период - в последните си 5 мача в първенството каталунците записаха само 3 победи. Освен това тимът има сериозни кадрови проблеми - трайно контузени са Луис Суарес и Усман Дембеле, а нов нападател клубът така и не купи. Капитанът Лионел Меси пък играе с болки в последните мачове, а освен това влезе в конфликт със спортния директор Ерик Абидал.

Реал Мадрид пък е в чудесна ситуация преди своя мач - тимът е на върха на класирането в Ла Лига и играта им отбеляза значителен прогрес. Купата на Краля е единственият трофей, който Зинедин Зидан не е печелил с "Кралския клуб" и сега шансовете са големи това да се промени. Реал Сосиедад пък печели в Мадрид доста рядко. Сосиедад победи "белите" през януари 2019 година, когато треньор бе Сантяго Солари, а преди този успех за последно бяха печелили на "Бербабеу" за последно през 2004 година. А за кой нападател през лятото ще се борят Реал и Барселона вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички