Куман отличи един играч на Барселона и отново говори за новата роля на Меси


Куман отличи един играч на Барселона и отново говори за новата роля на Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

2088 0

Наставникът на Барселона Роналд Куман очаквано бе много довоелн от дебюта си начело на каталунците, който завърши с разгром с 4:0 над Виляреал на "Камп Ноу".

Той не пропусна да похвали представянето на Ансу Фати, който вкара два гола и изработена дузпа, която Меси превърна в попадение. "Нужно е да разгледаме отделно играта на Фати. Много се радвам за него. Знаем, че е само на 17 години и трябва да продължи да се развива, а най-важното е да расте постоянно. Понякога му липсва концентрация, но срещу Виляреал направи отличен мач. Радвам се за него", заяви той.

Освен това коментира и ролята на Меси в тима, както и партньорството му с Антоан Гризман. "Двамата могат да си сменят местата. Смятам, че това ще затрудни играта на съперниците ни. Доволен съм от представянето на Антоан и Лео. Говорихме си с хората от щаба и мога да потвърдя, че всички се радват и на цялостното отборно представяне. Особено през първото полувреме. През втората част малко се забавихме във всички компоненти, но това е първият ни шампионатен мач, а общите впечатления са много добри", каза Куман.  А Роналд Куман наскоро призна, че решението за Луис Суарес не е било само негово.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички