Куман обясни защо неглижира Мингеса и от кои други играчи не е доволен


Куман обясни защо неглижира Мингеса и от кои други играчи не е доволен
Снимка: Getty Images/Guliver

1307 0

Треньорът на Барселона Роналд Куман коментира случката между него и Оскар Мингеса, както и посочи още няколко имена на играчи, от които не е бил доволен след мача с Хетафе. Каталунците победиха с 5:2, а в хода на играта Куман замени Мингеса и не отговори на ръкостискането му. После треньорът пренебрегна защитника, който опита да поговори с него.

"Мингеса получи контузия и доста време не беше ясно дали може да продължи да играе, или трябва да бъде сменен. Когато Дест вече беше готов да влезе на терена, Оскар каза, че е готов да продължи в мача. Трябва да можете да вземате решения по-бързо. Това се отнася и за него, и за лекарите", обясни нидерландският наставник, цитиран от "Marca".

"Може би преувеличавам. Оскар прави добър сезон. Но мисля, че младите хора трябва да разберат, че ако играят за Барса, винаги трябва да вземат активно участие в мача. Педри също не се ангажира достатъчно. Не игра на типичното си ниво. Същото се отнася и за Араухо", допълни Куман.

"Смених Мингеса не защото бях ядосан, а защото исках да пусна Юмтити - той заслужи да играе. Планирана беше и смяната на Пике", каза още той. А защо Пике "смъмри" Усман Дембеле след финала за Купата на Краля вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички