Кристиано Роналдо стряска с най-слаби изяви от години насам (статистика)


Кристиано Роналдо стряска с най-слаби изяви от години насам (статистика)
Снимка: Getty Images/Guliver

2102 0

Действащият носител на Златната топка Кристиано Роналдо продължава слабия старт на настоящия сезон, като капитанът на Португалия няма гол вече повече от 500 минути.

Головата машина на Реал Мадрид не се е разписвал от началото на сезона, като дори при победата с 6:0 над Бетис той не успя да се разпише във вратата на андалуския тим.

Последният гол на Кристиано падна в контролите на "белия балет" през лятото, като той беше точен при победата над Манчестър Сити.

Оттогава насам Роналдо няма гол вече в 6 поредни мача или общо 540 минути. В това число е и контролата срещу Франция, изиграна през миналата седмица.

Португалският ас има 3 официални мача от началото на сезона, като в тях има две асистенции и нито един гол за 270 минути игра.

Последната суша на един от най-добрите футболисти в историята беше през февруари, когато той я прекрати с гол срещу Шалке 04 в Шампионска лига. Сега той има шанс да прекрати тази серия при гостуването на Реал срещу Еспаньол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички