Кристиано Роналдо сбърка и се извини


Кристиано Роналдо сбърка и се извини

2668 0

Мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо отново демонстрира, че "непоносимото му его" е плод на журналистически писания и се извини лично на Флорентино Перес за слабата си форма и скандалите около неговото име в последните седмици.

Както е известно, Роналдо пропусна 2 мача заради червен картон, а след това в близо 300 минути не се беше разписвал, преди да вкара във вратата на Шалке в Шампионска лига при победата на Реал Мадрид с 2:0. 

По време на посещението на Флорентино Перес на "Валдебебас" през миналата седмица Роналдо е разговарял няколко минути с президента, като "Marca" информира, че Кристиано е обещал поредицата от слаби игри на "кралския клуб" да не се повтаря. 

Той се е извинил и за купона по случай рождения му ден, който беше часове след тежката загуба с 04: от Атлетико (Мадрид) на "Висенте Калдерон".

"Сбърках и искрено се извинявам", казал е Роналдо пред Флорентино Перес, който на драго сърце е приел извиненията на най-добрия футболист в света за последните две години.

Още футболни новини четете в Sportline.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички