Кристиано Роналдо с категорична стъпка към изхода на "Сантяго Бернабеу"


Кристиано Роналдо с категорична стъпка към изхода на "Сантяго Бернабеу"

3220 0

Кристиано Роналдо се подготвя сериозно за напускането си на Реал Мадрид, след като месеци наред се спекулира с информацията, че португалецът не е щастлив на "Бернабеу" и ще търси изход от ситуацията с трансфер в друг клуб.

Според информация на "The Sun", разпространена от испанските медии, голмайстор №1 в историята на клуба е пуснал за продажба имението си в Мадрид, което е оценявано на 4 милиона паунда.

В същото време обаче Роналдо няма закупено ново жилище, като това е пряка индикация, че Кристиано се готви за напускането си през лятото.

По всяка вероятност именно с продажба на голямата звезда на тима Флорентино Перес ще се опита да финансира мащабната селекция на Реал Мадрид, който се очаква да бъде преобразенс покупката на няколко топ звезди от европейските първенства. ВИЖТЕ ТРАНСФЕРИНЯ СПИСЪК НА ТИМА ТУК

Смята се, че най-вероятната дестинация на Роналдо през лятото е Пари-Сен Жермен. Възможно е и завръщане в Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички