Кристиано Роналдо с абсурдна идея колко години още да играе футбол


Кристиано Роналдо с абсурдна идея колко години още да играе футбол
Снимка: Guliver/GettyImages

3396 0

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо не се намира в добра форма след двумесечната контузия в коляното, която не му позволи да проведе нормална лятна подготовка. Въпреки това той е убеден, че усилията, които полага, за да бъде в топ кондиция, ще му позволят да играе на високо ниво още 10 години.

"Животът не е само футбол, въпречи че тази игра е моята голяма страст. Трябва да започна да мисля за бъдещето. Не мисля, че имам още много години пред себе си - може би 10 или по-малко, така че трябва да мисля за бъдещето си", сподели Роналдо при откриването на един от най-новите си хотели.

ВИДЕО: РОНАЛДО СТАНА BALL-BOY И ПСУВА НА МАЧ

В момента Кристиано е на 31 години и, ако спази заканата си да играе още 10 години на високо равнище, то той ще е на 41, когато се откаже от футбола.

Португалският ас никога не е имал сериозна травма преди 2014 година, когато контузи коляното си. Историята се повтори две години по-късно, но освен този проблем Роналдо не е имал здравословни проблеми и е напълно реална цел да играе още минимум 5 години на най-високо ниво.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички