Кристиано Роналдо подари остров на агента си


Кристиано Роналдо подари остров на агента си
Снимка: Getty Images/Guliver

3507 0

За суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо парите определено не са проблем, след като се отчете с един от най-епичните подаръци в историята.

За сватбата на своя агент Жорже Мендеш, който се жени за своята годеница Сандра Барбоса, португалецът е решил да му подари... остров на стойност 50 милиона евро, информира пресата в родината му.

Островът е бил гръцка собственост, като Роналдо е налял солидна сума в закъсалата гръцка икономика, шегуват се в Португалия.

Този подарък само засвидетелства близките отношения между играча и агента, като самият Мендеш осигури 17 милиона евро чиста заплата на играча в Реал Мадрид, а освен това Роналдо държи почти изцяло имиджовите си права, което му носи допълнителни приходи.

Жорже Мендеш е смятан за един от най-богатите хора в Португалия, като състоянието му се оценява на повече от 100 млн. евро.

Освен Роналдо, на сватбата са били поканени още имена като Хамес Родригес, Пепе, Радамел Фалкао, Жозе Моуриньо, както и футболни президенти като Флорентино Перес, Роман Абрамович, Петър Лим и Жоан Лапорта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички