Кристиано Роналдо обяви официално бъдещето си


Кристиано Роналдо обяви официално бъдещето си

3361 0

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо обяви бъдещето си и в следващите поне 2 години то е обвързано с "белия балет". След тях обаче португалският ас си оставя вратичка, най-вероятно за преминаване в МЛС преди да сложи край на кариерата си.

"Искам да остана още няколко години в Реал Мадрид, след това ще видим. Това са двете години, които остават от договора ми. След това ще видим", лаконичен беше Кристиано, след като получи трофея "Пичичи".

"това е най-доброто първенство в света, въпреки че съм играл и в Премиър лийг. Бързо е, равностойно е и има страхотни играчи тук. Привилегия е за мен, че мога да оставя своя отпечатък в Ла Лига.

Посвещавам наградата си на отбора, треньорите и всички в Мадрид. Без тях, нямаше да мога да отбележа толкова много голове. Благодаря и на феновете и искам да им кажа да продължават да ни подкрепят. Ние ще дадем всичко от себе си и се надявам да спечелим Шампионска лига", каза още Роналдо. За финал той се пошегува за наградите на вестник "Марка" догодина.

"Бих казал на човека, който гравира името ми на трофея, да го остави и за догодина. И бих казал на "Марка" да направят награда и за най-добре облечен футболист", каза с усмивка Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички